szavalo 001
szavalo 004
szavalo 006
szavalo 007
szavalo 008
szavalo 009
szavalo 010
szavalo 011
szavalo 012
szavalo 013
szavalo 014
szavalo 015
szavalo 016
szavalo 017

 

December 15-én, lázas készülődés  után megtartottuk a már évek óta hagyományos idegennyelvi szavalóversenyünket.
Sajnos a 30 jelentkezőből csak 22 diák adhatta el a választott verset, sokan betegek lettek.
A közönség betöltötte a könyvtárat, lelkesedésük átragadt a zsürire is. A wekerlei Shetland nyelviskola Igazgatónője, dr.Udvardi Katalin tisztelte meg iskolánkat a zsűri elnöki tiszt elvállalásával, köszönjük neki!  Ajándékokat is hozott, mint ahogy a németes Rády Ilona zsűritag is, aki szintén kedvességből ajándékozott könyveket, dvd-ket. Minden résztvevő kapott kedvére választott déli gyümölcsöt, mondván, hogy a téli nyavalyákat leginkább megelőzni érdemes, sok-sok természetes vitaminnal.
A Szavalóverseny a TÉL projekthét szerves része volt, a versek elbírálásánál is elsődleges szempont volt, hogy megfelelően téllel kapcsolatos-e a témaválasztás.A zsűri második szempontja a nyelvhelyesség és a harmadik pedig az előadásmód volt.
Ezek után lássuk a győzteseket: Német nyelven KASZA NIKOLETT lett az első helyezett, BAZSÓ VIKTÓRIA angolból aratta le a babért és franciából megosztott három díjazott lett: BELÁZ ANNAMÁRIA, HAMMAD RÉDA ANIS és SZEMJÁN BIANKA. Különdíjasunk még angolból: ALEXA FANNY.
Reméljük, a szervezés nevében, hogy fokozódott a költészet szeretete minden jelenlévőben.